Nardis ödüllü Ceren Temel 24 Mart’ta Ankara’da.

1 Mart’ta yapılan 13. Nardis Genç Caz Vokal Yarışmasında birinci olan ve Letonya’nın başkenti Riga’da yapılacak olan Jazz Stage Yarışmasına katılma hakkı kazanan Ceren Temel, 24 Martakşamı Hotel SAMM bünyesindeki SAMM’s bistro sahnesinde olacak.  

Cazda Yolculuk teması ile her cuma yerli-yabancı usta müzisyenlerin ve genç yeteneklerin performanslarına ev sahipliği yapan SAMM’s bistro’da bu Cuma akşamı “taze ödüllü” Ceren Temel’i dinleyeceğiz. 

Ceren Temel’e Ahmet Elmas (sax), Umut Tosunlar (piyano), Murat Ulus (bas) ve Burak Durman (davul) eşlik edecek. 

Ceren Temel, Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümünde keman ve piyano eğitimi aldı. GÜ Müzik Bölümünde okudu, keman resitalleri verdi. Lise ve üniversite öğrenimi sürecinde okul korolarında soprano olarak yer aldı. Gazi Üniversitesinde yüksek lisans yaptı. Pop, blues, hard rock gruplarında vokal olarak yer aldı. HÜ Ankara Devlet Konservatuvarı Caz Bölümünde 2. kez lisans öğrenimine başladı; çok değerli hocalarla/sanatçılarla çalıştı. Festivallerde, Nardis’te sahneye çıktı. Roma’da workshopa katıldı… Ve şimdi de, 6-8 Nisan’da Riga’da Türkiye’yi temsil edecek. 

Ama önce gelin Ceren Temel’in ödülünü, SAMM’s bistro sahnesindeki performansıyla birlikte kutlayalım; en güzel duygularla Riga’ya uğurlayalım. Güzel sesi ve yorumu; muhteşem ekibiyle Ceren Temel’i birlikte dinleyelim, birlikte eğlenelim.  

Müzik harika, yiyecek-içecek nefis, ortam hoş. Bir tek siz eksiksiniz… Bekleriz.